galen

haha jag tror sarah tror nog att jag blivit galen! asså min musik smak är så jävla blandad att det är från klassisk musik till rock till pop till ballader till rapp haha och alla är helt blandade i min nya spelnings lista som man gärna kan få kolla på inne på youtube den heter "a bit of everything" och är grym på alla möjliga sätt.

annars så kollar jag på sex and the city och lyssnar på musik. Dessutom så hatar jag inte exakt allt för jag har fått utmärkta betyg. 11 VG 4 G och 1 MVG. är riktigt stolt över mig själv faktiskt. har till och med haft det så fuskigt att jag redan fått öppna julklappar idag ifrån pappa, johanna, farmor och storasyster. Nämnde jag att jag lilla rebecka avelin har fått en utmärkelse ifrån skolan för blablabla olika anledningar och just därför fick jag en en bio biljett och en menybiljett till sf bio.
För mig är detta egentligen en helt perfekt dag!
nej nu får jag sluta skriva och fortsätta kolla på tv, njuta och lyssna på musik med älsklingen min
hörs!

...

jag hatar er alla. jag hatar alla. vi förstör exakt allt och alla utan någon som helst mening. mina tankar förstör mig som förstör folk i min närhet. jag hatar jorden. allt som Gud skapa hatar jag. förlåt men Gud suger! han..han bara förstör mer än vad han ska göra. Skulle inte han vara den som ska hjälpa alla människor? skulle han inte se till så det blir fred på jorden. Borde inte Gud han själv se till så att alla människor var godhjärtade och inte slet jorden isär sakta och sakta.

Men sanningen är nog den att vi klarar oss inte utan våra problem, vi klarar oss inte utan alla fucking dramatik! åååh gah jag lovar att den är hatad av mig till max!

Den värsta sanningen är att man har snart ingen att vända sig till för alla, exakt alla har sina egna problem att bry sig om. Men vart vänder man sig när skiten är piss! var fan ska jag vända mig när mina tankar aldrig slutar skrika ut dem fucking äckliga jorden.

Allting är så hemskt äckligt!

it's always fun...

... when you live next to rosengård, NOT! inte när det gäller nyår snart. men i och för sig är det nog såhär överallt, fast dock känns det lite väl överdrivet med alla raketer som jag tror det är och alla dumma bomber eller vad fan det låter som.
Idag var jag på bup, skit kul ju haha, ( älskar min sarkasm ) men det gick bra, prata lite om flickvännen, självsäkerhet, trötthet osv.
Jo jag har märkt att jag är helt uttmattad! asså skolan är mycket krävande och ja visst det är bara imorgon och sen slutar vi på onsdag. MEN ! det är så himlans jobbigt. Särskilt nu när man går i 9:an och vill få alla betygen att bli perfekta, så jag lägger för mycket press på mig själv. Vilket är toppen men ändå suger. Annars så känns det som jag börjar få sömn problem igen. Absolut inte bra när det gäller mig för då stannar jag hellre hemma ifrån skolan för jag mår illa och är helt deppig och massa med annat mög.
Annars så har jag onödigt ont i mitt lilla huvud och saknar min mysiga bebe.
Fast ja, detta är töntigt typ riktigt töntigt, jag har hennes tröja på mig och ska sova med nallen jag fick av henne som var dränkt av hennes perfym. På något sätt har perfym lukten försvunnit vilket är lite tråkigt.
Det som är mest sorgligt är nog att jag kom på för en timme sen att vi har matte diagnos imorgon. Den har jag verkligen inte övat ett skit på och är rent ut sagt för lat för att göra det just nu i min lilla ensamhet.
Funderar på att ladda ner den serien "Awkward" som går på MTV. Den är överdrivet bra och intressant.
hörs!


wellwell

ibland blir jag trött. så himmla trött. tyvärr vet jag nästan 60% av alla gångerna inte på vad. men just nu är jag trött på människor! människor som inte kan förstå ett ända skit ! folk som sitter och kämpar livet ut för något. men allt dem får tillbaka är bara ett jävla "kämpa på, allting blir bra tillslut." när ni människor säger detta vet ni mycket väl om att det är bara en liten tröst för stunden. för ni har själv varit i den sitsen. ni vet också mycket väl att det inte blir bättre bara för att man har kämpat sig genom livet. att man går på det är det värsta! det som är ännu värre är att vi alla går på det när vi vet att det aldrig funkar. jag är så himla trött på att vi tror på så mycket. vi är så blinda när det gäller oss själva. vi blir så blinda när det gäller vårt egna mående. vi människor är så blinda för verkligheten. jag tror allt detta. jag tror att vi människor mår dåligt av exakt alltid. jag tror att vi människor inte vet vad lycka är. att vi bara spelar hela livet ut. den ända lyckan vi kan få är kärleken. när man väl hittat kärleken så finns det inga hinder. men kärleken ger en bara mer smärta och lindrar ännu mindre smärta än vad man får ta. jag tror att det ända som hindrar en från att visa att man mår som man mår är en själv.
peace!

home sweet home

då har man varit hemma idag med världens hals ont och dum förkylning. Några dumma och skrämmande/konstiga drömmar har man också drömt. Alltid lika trevligt ju haha. Vaknade typ halv 4 helt sjukt, dock tur för man slapp vänta så länge på lilla älsklingen ju som kom en halvtimme efter. Så man hann plocka undan liiite i rummet. Tror jag städar undan resten imorgon när sarah är på träningen om jag nu inte helt tvunget måste följa med henne dit. Annars så sitter jag och kollar på världens sämsta serie Grimm. Men vad gör man inte för dem man älskar?
Så nu får man fortsätta göra det och gå och lägga sig sen för att se om det är lönt att gå till skolan imorgon.
Dessutom så är det fixat nu för nyårs chill kröket här hemma hos mig. Kan man ha bättre mamma än min eller? tro mig det kan man inte haha
hörs!

baka is the shit

nu så har jag bakat med älsklingen, det blev kanelbullar och cornflakes dränkta i smält chocklad. MUMS säger jag bara. Snart blir det nog sängen för att äntligen sova så man är åtminstonde liiite pigg imorgon. Vilket jag måste vara eftersom vi ska spela innebandy mot lärarna. Kommer antagligen suga, men men vad gör man inte för att visa idrotts lärarna att man kan verkligen gilla idrott och att jag är villig att göra mina betyg mycket bättre i idrott, iaf än vad dem är nu. Har preciiis fått godkännt i det ämnet så man ligger lite illla till, särskilt lilla mig som verkligen måååste ha bra betyg. nej nu blir det att mysa mycket med älskling och fortsätta kolla mer tv för att sedan gå och lägga sig med den underbaraste i sängen
hörs!

(?)

är så himla sjuuuukt uttråkad ! har suttit hemma ensam nu sen kl 13.00, och tro mig när jag säger detta, det är DRYGT! man vill alltid vara ensam hemma också vidare, ( iaf jag ) men det är så sjukt sjukt sjuuuukt tråkigt så det finns inte ! hatar att vara det också för den delen, särskilt att sitta och vänta på att älskling ska kunna sluta, vilket hon äntligen gjort och är påväg hit. haha känns riktigt konstigt ibland, även om jag vaknade upp med henne vill jag ha henne här och nu hela tiden. det krävs bara en liten skoldag sen så saknar man henne.
HAHAHAHAH från det ena till det andra så kollar jag simpsons och det är ett av mina favorit avsnitt när alla ungar gör uppror och det är precis som på hippie tiden när de ska kolla på konserten.
nej nu ska jag fortsätta längta efter min sarah och sedan hoppa i badet och njuuta! 
hörs!

pluggar..

Då sitter man hemma hos mig och pluggar med flickvännen. Hon har prov och ja jag själv gör det för skojs skull, haha ! man kunde önska att det hade varit sant, men tyvärr inte. Har inlämning om hur USA, Ryssland och hur EU fungerar tills på fredag. Lite roligt är det ju, heh..
annars så har man varit duktig och varit i kyrkan idag och hjälpt till där med massor med saker inför lucia som skulle firas i kyrkan,
Det bästa är nog att jag slutar 13.00 imorgon och tro mig det är duktigt duktigt skönt !

hörs!

blööööö..

hm..
tro mig, jag hatar verkligen skolan just nu. Den är så himlans ut tjatande så jag vet inte vart jag ska bli av, asså vad då skriva om öresundsbrons påverkning, höh jag dööör!
det ända jag vill är att.. ja vad vill jag egentligen göra.
jo just det jag vill sova och bara fortsätta göra det så man får nya krafter igen.
Dock är jag väldigt orolig över hur betygen ser ut just nu. Ni vet man måste få det bästa om man ska komma in på en sammhälle- beteendevetenskaps linje. Allt detta pluggandet känns så onödigt och riktigt tråkigt. Ja om ni nu undrar.
Annars så funderar jag på att skaffa en hobby, jo jag vill ju sjunga men sen å andra sidan undrar jag alltid vart jag ska få tiden ifrån. Jag har skola, tabletter, bup, kontaktperson flickvännen och hela mig själv att tänka på dag in och dag ut. Ibland känns det som om man får en sak till att tänka på så bryter man ner.
Men nej, nu är det nog dags att fortsätta skriva om det dumma skitet och återgå till sina depp tankar om livet , yäääys

RSS 2.0