What goes around, comes back around

hajsan svajsan!
Rummet är halvt städat.. ingen dammsugning, moppning eller damning blev det men lyckligtvist så ser jag golvet, helt sjukt asså har knappt kunnat göra det på en vecka..
Just nu är jag superarg! Flickvännen säger att hon kanske ska sova här men kolla på klockan liksom? Det är jobbdag imorgon för oss båda men hon ska ju pierca en person så nejdå det tar 100 år.. Hatar att vänta, inte nog med det så är jag sjuuukt trött.. Får väl se vad som händer, om hon ska sova här eller inte.
Annars så är jag överlycklig på samma gång för fick min "leverans" med en ny väska, en tjock tröja och två parfymer från pappa, plus cigaretterna och sminket. Wihooo, ögonskuggor där det är 88 av dem. Tänka sig, lilla jag blir glad av det lilla. Nja lite och lite är det direkt inte ju men ändå.



Såhär såg man ut efter smikningen som jag bara var tvungen att göra. Blev lite vitt, rött och gult. Tänkte att det röda och gula kunde vara för skåne (I know, låter jäävligt töntigt)
Nu tänkte jag i alla fall se hur det blev om Sarah skulle sova här eller inte.
Hörs!

When people don't cry on the outside, they always have an inside

Då var det äntligen dags för helvetes städningen av rummet som tyvärr har blivit uppskjutet för många gånger nu. Om jag säger som så, såå orkar jag bara verkligen inte städa detta rummet, men måste göras! Annars så suger vädert fett för att vara sommarlov. Tur som lilla jag har så sommar jobbar jag ju och kan därför komma ut lite också. Ett stort + för dagen är att pappa och dem kommer hem idag. Vilket menas med att jag nog kommer åka till svedala imorgon för att hämta lite smink och cigaretter, Wiho!
Nej nu ska jag bara på toa och sedan börja med denna städningen som antagligen kommer ta max 2 timmar.
Hörs!

my heart can't seem to stop cry

klockan har tyvärr börjat bli ganska mycket och jag ska upp till jobb imorgon, wiho vecka två. Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte om jag orkar gå dit men måste man så måste man. Eller, nja jag måste ju inte direkt men ändå jag går dit för jag vill ha pengar och ändå lärt känna fina människor där.

Frågan är bara vad jag gör uppe, jag måste sova! Mitt huvud värker och mina tankar flyter iväg. Ska bli skönt att få träffa sin kontaktperson denna veckan så man kan få prata ut om allt jag så gärna vill prata om. Tyvärr kan jag inte nämna det här eftersom det är för personlig enligt mig.

Annars så har detta sommarlovet börjat med en sugig start. Pappa och dem åkte till turkiet som jag inte kunde följa med till pga sommar jobbet, midsommar blev inte som väntat, jag har börjat sakna massor med människor som jag var så nära innan och nja det var nog det. Förutom att jag och min flickvän typ bråkar hela tiden nästan vilket är jobbigt för oss båda, men älskar man en person så gör man det, inte sant? 
Aja nu får jag ta och lägga mig så jag kommer upp imorgon bitti.
Hörs!

If i didn't love you, you would know.

hajsan hajsan! Blivit datanördande som är skit tråkigt at the moment, idag igen. Men men man ska inte klaga det är riktigt skönt med lugn och ro. Fast tyvärr så saknar jag när det var "fullt ös". I alla fall så ville min flickvän att jag skulle göra lite reklam för denna hemsidan http://starclothes.spreadshirt.se/. Där man kan handla ganska billiga kläder som både hon och lite jag har stylat.




Denna dunder sköna låten har jag fått höra några gånger på mitt sommarjobb. Fattar inte ett skit vad de säger eftersom det är på franska. Låten är riktigt bra i mina öron i alla fall. Men det är det ända som räknas när man lyssnar på musik, att låten låter bra i ens öron.
Höres!

Ghetto soldier

Denna dagen är ju dock väldigt deprimerande! Det är midsommar och jag har suttit inne i mitt rum hela dagen och väntat på att tiden ska gå, så sarah kan komma hit och jag kan sova. Visst jag borde egentligen städa rummet men är inte på humör för det. A matter of fact så är jag inte humör för någonting alls idag. Har bara blivit en sådan dag. Tror mycket kan bero på att jag inte är ute och "festar" eller är på något chill krök. Utan istället sitter jag här hemma med min non alcoholic cider. Detta har börjat suga rejält. Aja har lyckats ladda ner massor med filmer i alla fall. Är nog dags att kolla på en av dem.

Har ni några filmtips?
Btw så måste jag verkligen bli bättre på denna satans bloggen men aja. LIFE SUCKS!



music is my drug but you are my life

Jag känner verkligen för att skriva något här. Men vete tusan riktigt vad..
Känns som jag har för mycket i hjärnan för att riktigt veta vad jag vill men inte vill (?!)
Igår var man på tivoli och idag har man bråkat med flickvännen. Det är inte ovanligt nuförtiden.. Men mitt humör är inte att leka med vilket är synd för jag vill inte vara sur och så hela tiden ju. Mitt liv förändrades snabbt när hon och jag blev tillsammans, kanske är det nu jag inser det. Eller är det min nervositet inför att sluta 9an och börja på gymnasiet?
Aja någonting är det med mig och jag vill ha svar. Inte alltid man får svar heller.
Från det ena till det andra, jag tänkte lägga upp en låt som passar alla de som någonsin kännt såhär för en person




jagälskardig

RSS 2.0